Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΒΑΡΟΠ(ΑΙΔΙΟΝ) : ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ;



OMOIOΣ, ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙΝ ...

O Υφυπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολος Φωτιάδης ήταν ο άνθρωπος που υπέγραψε την Υπουργική Απόφαση με την οποία αναγνώριζε τα "χρυσόβουλα" της Μονής Βατοπεδίου και την ιδιοκτησία αυτής επί της λίμνης Βιστονίδας Στην συνέχεια κατόπιν αντιδράσεων των τοπικών φορέων "πάγωσε" το θέμα και ζήτησε "επανεξέταση" με την έκδοση νέας γνωμοδότησης.

Προσέξτε την έκφραση "πάγωσε" το θέμα , την υπογραφή του όμως δεν την αναίρεσε , η Υπουργική Απόφαση υπέρ της Μονής ισχύει , δεν την ακύρωσε ως όφειλε με νέα απόφασή του, εφόσον διαπίστωσε υποτίθεται το ατόπημά του.

Αρα κακώς φωνάζουν σήμερα οι Πασόκοι κι ισχυρίζονται ότι αυτοί είναι "καθαροί" , άσπιλοι και αμόλυντοι και αυτοαναγορεύονται σε τιμητές της νομιμότητας.

'Άλλωστε κ. Μπόλαρη και Καρχιμάκη, όταν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Πέτρος Δούκας υπέγραφε το 2004 την παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου από το δικαστήριο κατά της Μονής και αποδέχονταν τις ανταλλαγές των εκτάσεων με τους σκανδαλώδεις όρους, εσείς πολύ καλά γνωρίζατε το θέμα, αλλά σιωπούσατε !

Και είναι βέβαιον ότι το γνωρίζατε και το παρακολουθούσατε εκ του σύνεγγυς το θέμα, διότι ο μεν Μπόλαρης έχει άμεση σχέση με Εκκλησιαστικούς Κύκλους ακόμη και εκτός Ελλάδος και με το Άγιο Όρος, ο δε Καρχιμάκης είναι ο "Επιθεωρητής Κλουζώ" του ΠΑΣΟΚ, ηγούμενος της βιομηχανίας αποκάλυψης των σκανδάλων της Νέας Δημοκρατίας.

Τώρα που έσκασε το σκάνδαλο με θράσος εμφανίζεστε ως αδιάφθοροι, "βασιλικότεροι του Βασιλέως" !!!

Δηλαδή σκοπός σας δεν ήταν η διασφάλιση της περιουσίας του Δημοσίου , για την οποία τώρα κόπτεστε, αλλά αφήνατε την κυβέρνηση να διολισθαίνει με απώτερο σκοπό να εκμεταλλευτείτε πολιτικά το θέμα, όπως και άριστα σήμερα το πράττετε

Με την συμπεριφορά σας αυτή όμως αποδεικνύεστε χειρότεροι των υπουργών της Κυβέρνησης, ανήθικοι, αδίστακτα κομματόσκυλα και επικίνδυνοι για το Δημόσιο συμφέρον

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε κάποιοι από την Κυβέρνηση Καραμανλή , ίσως και ο ίδιος είναι προφανές ότι εγκλημάτησαν , σεις όμως είστε ένοχοι του εγκλήματος της "υπόθαλψης των εγκληματιών".

Είστε τελικά ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Εσείς δρομολογήσατε την λεηλασία της περιουσίας του Δημοσίου , οι άλλοι απλά την διεκπεραίωσαν !

Αυτά για να μην νομίζετε ότι ο κόσμος τρώει "κουτόχορτο" ...

ΥΓ. Ενημερώστε τον Υφυπουργό σας να εμφανιστεί , γιατί τον ψάχνει ο κ. Χατζηνικολάου από τον ΑLTER ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: