Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

ΤΗΣ ΕΑΚΜΕ ... ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ * * * ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ - ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ : ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ






Σε μία συνάθροιση των τελευταίων "Μοϊκανών" της ΕΑΚΜΕ στο κατάστημα LOCA στην Κοιλάδα Ανδρέα Ανδρέου ( Αγ. Αναργύρων ) προκειμένου να αποφασίσουν τι θα γίνει με το ναυάγιο της "Επιμελητηριακής ΑΛΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ Κίνησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων", εμφανίστηκε και ο Χρήστος Καπετάνιος, απρόσκλητος φυσικά αφού ήταν από τους πρώτους που εγκατέλειψαν το σκάφος της ΕΑΚΜΕ και έβαλε απροκάλυπτα κατα του Χρυσάφη.

Μόλις τον αντίκρυσε ο κ. Πρόεδρος της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ο Γιάννης Χατζηλιάδης εξεμάνη και επιτέθηκε στον Χρήστο Καπετάνιο με άγριες διαθέσεις, εγκαλώντας τον διότι όντας τότε μέλος της ΕΑΚΜΕ ψήφισε "λευκό" σε συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΒΕΣ κατα την οποία ο Χατζηλιάδης με ένα ψήφο διαφορά εξελέγη αντιπρόσωπος του Επιμελητηρίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΕΣΕΡ !!! αντικαθιστώντας τον μέντωρά του Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Το επεισόδιο απεφεύχθη χαριν παρέμβασης των ψυχραιμοτέρων και κυρίως της στάσης του Χρήστου Καπετάνιου να μην απαντήσει στην πρόκληση, όμως η κόντρα μεταξύ των δύο πρώην συνεργατών άρχισε ...
και αναμένεται ενδιαφέρουσα

Δυστυχώς ο Γιάννης, δεν κατάλαβε το μέγεθος της θέσης του Προέδρου της Συναιτεριστικής έστω Τράπεζας
και αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων

16 σχόλια:

neos είπε...

μου αρεσει που συγκρινετε τον χατζηηλιαδη με τον καπετανιο. ο ενας ειναι ενας πετυχημενος επιχειρηματιας μορφωμενος με πολυ καλο ονομα στην αγορα ενω ο αλλος αποτελει τον ορισμο της πολιτικης κατινιας και αναξιοπιστιας που εγινε και αυτος παραγοντας ελεω χρυσαφη. καλα αυτος ο ανθρωπος ολους τους αχρηστους ανεδειξε...

Ανώνυμος είπε...

omoios ston omoio ki i kopria sta laxana...

deikse mou ton filo sou na sou po pios eisai

proka : "ένας αγανακτησμένος Σερραίος πολίτης" είπε...

Δεν τους συγκρίνω.Απλά ανέφερα το γεγονός απο το οποίο εκτιμώ ότι σάφως εκτεθιμένος βγήκε ο κ. Πρόεδρος.

Δεν καταλαβε ο Γιαννάκης ότι ο Πρόεδρος της Τράπεζας δεν μπορεί να παριστάνει "τον ομαδάρχη" του κάθε Χρυσάφη.

Ανώνυμος είπε...

η πλάκα θα είναι όταν η "ομάδα χρυσαφη" θα "πουλήσει" τον γιαννάκη, κι αντι γιαννακης θα μας προκύψει γιάννης (χατζηηλιάδης) στην εακμε...

και κλαμα ο γιαννάκης...

proka : "ένας αγανακτησμένος Σερραίος πολίτης" είπε...

Mπα, δεν το νομίζω. Το σενάριο αυτό το βρίσκω "επιστημονικής φαντασίας" διότι

1ον : H EAKME πνέει τα λίσθοια. Το νέο χαρτί είναι το ΚΕ.ΠΟ.Κ.Π. και

2ον : ... ανεβαίνει το γρούνι στο δένδρο; που λεν΄ και οι νταρνάκες

Ανώνυμος είπε...

θα το δεις...

για χατζηηλιάδη πανε τα "χρυσαφακια" και ο Γιαννάκης στο περιμενε...

proka : "ένας αγανακτησμένος Σερραίος πολίτης" είπε...

Κάπου μπερδεύτηκες φίλε,

Όταν μίλησα εγώ για "Γιαννάκη" , τον Χατζηλιάdη εννοούσα.

Τον γαμπρό της Μελάνας ...

Εσύ το πήγες τον Γιαννάκη, τον επίσημο κατα δήλωσή του "βαστάζο" του Παυλου Βασιλειάδη.

Εάν η "σηψη" και σαν σκέψη μόνο φθάνει και σε αυτό το σενάριο ...

τότε η σιωπή είναι χρυσός

proka : "ένας αγανακτησμένος Σερραίος πολίτης" είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη [neos],

κάποιος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ μου "ψιθύρισε"

ότι μάλλον τυχερός είναι ο Γιαννάκης που εμφανίζεται σήμερα ως πετυχημένος επιχειρηματίας, διότι ... ο Θάνος ο Μηλούσης από την επιχείρηση του πατέρα του διάλεξε την ιατρική και τους ... πελαργούς

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ : ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΚΜΕ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ Ο ΔΡΟΓΑΛΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 3-4 ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΑΚΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ .

proka : "ένας αγανακτησμένος Σερραίος πολίτης" είπε...

O ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΚΜΕ. ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΣΕ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΌ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΕΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ.

ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΕΑΚΜΕ ...ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΔΡΟΓΑΛΑΣ .

ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ Ο ΑΡΗΣ - ΠΡΟΪΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΑΚΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
ΓΙΑΤΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΛΙΚΑ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ,ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΥΤΟΣ ΕΜΠΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ .ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΓΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΓΑΛΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ . Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΜΠΑΛΙΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕΣ.ΕΚΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΡΟΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΣ(2 ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΛΑΘΟΣ .
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΕΙΧΕ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ : Ο ΜΕΝ ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Ο ΔΕ ΔΡΟΓΑΛΑΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ . ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΓΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ (ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ-ΡΟΥΣΣΟΣ-ΖΗΜΠΙΛΙΑΔΟΥ-ΜΠΑΛΙΤΗΣ - ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΕΒΕΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ..... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΚΜΕ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟΜΗΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ....

proka : "ένας αγανακτησμένος Σερραίος πολίτης" είπε...

Φίλτατε θα περιμένω να σε ακούσω με ενδιαφέρον στη Γενική Συνέλευση της ΕΑΚΜΕ.

Ο Χρυσάφης ήταν μαέστρος , οργάνωσε σωστά το κύκλωμα και όλοι αυτοί χορεύανε στο ρυθμό που χτυπούσε αυτός το τύμπανο.

Σαν λυσσασμένα σκυλιά ορμούσαν με ένα νεύμα σε κάθε αντίπαλο του Χρυσάφη (Καπετάνιος, Δρογαλάς, Μπαλιτης, Πολίτης, Μιντιούρης , Ενσιανλης κα)

Σου το λέω υπεύθυνα ότι η πρώτη επιλογή του Χρυσάφη ήταν ο Γιάννης ο Χατζηλιάδης, όταν αυτός αρνήθηκε να αναλάβει Πρόεδρος στο ΕΒΕΣ ακολούθησε Γιαννάκης πουναι γεννίτσαρός του Αλέκου.

Μην νομίζεις ότι τυχαία αλλαξε ο Χρυσάφης το καταστατικό της ΕΑΚΜΕ και δεν θα ήταν στο εξης Πρόεδρος αυτής ο εκάστοτε Πρόρδρος του ΕΒΕΣ. Γιαυτο και έβαλε Πρόεδρο τον Δρογαλά στην ΕΑΜΚΕ.

Άλλού το πήγαινε ο Αλέκος και αλλού του βγήκε.

Οσο για τον Δρογαλά σου το λέω δέχθηκε πολλές πιέσεις από εξωεπιμελητηριακούς να μην γίνει φερέφωνο Πρόεδρος και να απεμπλακεί από τον έλεγχο του Χρυσάφη.

Μετα όταν είδε ότι υπάρχει έδαφος και συμμαχίες κατα Χρυσάφη επαιξε το παιχνίδι του και με την μεριά ΠΑΣΟΚ , την ομάδα Πολίτη από την Νιγρίτα.

Τελος αυτό το υφιστάμενο είναι το πιο ρηχό συμβούλιο στο ΕΒΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

proka μαλον και εσυ εισαι απο τους 'σωτηρες' της πλατειας ελευθεριας γιατι μονο εκει υπαρχει τοσο νοσηρη φαντασια και συνομοσιολογια. Τα πραγματα ειναι απλα και συνοψιζονται σε 2 παροιμιες που ειπε καποιος , δεν θυμαμαι ποιος , σε τηλεοπτικη εκπομη για το θεμα της ΕΑΚΜΕ:
1. ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος
2. δρυος πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται
ολα τα αλλα ειναι σεναρια επιστημονικης και 'καφετεριακης' φαντασιας

proka : "ένας αγανακτησμένος Σερραίος πολίτης" είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω, "το δρυός πεσούσης" στον Χρυσάφη πάει και το "πας ανήρ ξυλεύεται " στον Δρογαλά;

Ανώνυμος είπε...

Επιμελητηριακα αυτο δεν συμβαινει ρε φιλε?
Τωρα που εφυγε ο χρυσαφης καποιοι επεσαν να τον φανε , αυτοι που μεχρι να φυγει τον εγλυφαν και καθοταν σουζα μπροστα του.

proka : "ένας αγανακτησμένος Σερραίος πολίτης" είπε...

Kαι όχι μόνο.Είναι κανόνας της ζωής αυτό. Εδώ ο Μπαλίτης όχι μονο έγλυφε αλλά για χαριν του Χρυσάφη, απαρνήθηκε τον κουμπάρο του τον Σάκη τον Καλαϊτζή, στον οποίο έκαμνε ανόητες επιθέσεις δημοσίως, από τα τηλεοπτικά παράθυρα.

Τώρα κάνει το ίδιο ανόητες δηλώσεις εναντίον του Χρυσάφη παρέα με τον Δρογαλά και είναι η αιχμή του δόρατος. Ο άνθρωπος είναι φαιδρός.

Πάντως αυτά τα περί Πλατείας Ελευθερίας και ειδικά για "τα βόρεια προάστεια" αυτής όπως δήλωσε και ο Χρυσάφης καθώς και τα περί συνομοσιολογίας εις βάρος της ΕΑΚΜΕ, δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Οταν ο έλληνας ζορίζεται , παντού βλέπει συνομοσίες και εχθρούς να τον επιβουλεύονται.