Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ : ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ και ΠΟΡΝΕΙΑΣ ...

Η πολιτική και η πορνεία θεωρούνται, ως γνωστόν, τα δύο αρχαιότερα επαγγέλματα. Καταλαβαίνετε τι ακολουθεί όταν η πορνεία μπαίνει στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Δύο προβεβλημένοι πολιτικοί, με φόντο την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, άρχισαν ξαφνικά να καβγαδίζουν δημοσίως για τον νόμο, την ηθική, την πολιτική και την πορνεία.

Αφορμή στάθηκε μία φράση που εκστόμισε από τα ερτζιανά ο κ. Βορίδης ότι «νόμιμο είναι το να πορνεύεται κάποιος, αλλά δεν είναι ηθικό». Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε τα όσα αποκαλύφθηκαν για τη Μονή Βατοπεδίου και την πλήρη κάλυψη που παρείχε ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής σε όλους τους υπουργούς του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η κυρία Παπακώστα αμέσως προκειμένου να σώσει την "τιμή" της Παράταξης και του Καραμανλή, επιστράτευσε τον γάλλο φιλόσοφο Μοντεσκιέ, για να απαντήσει στον συνάδελφό της που τόλμησε να βάλει στο στόμα του, όπως λέει, «γυναίκες που έχουν επιλέξει ως επάγγελμα, αναγνωρισμένο από την πολιτεία, αυτό της πορνείας», επισημαίνοντάς του ότι «δεν είναι κάτι δίκαιο, γιατί είναι νόμος, αλλά είναι νόμος, γιατί είναι δίκαιο».

Βέβαια ο Μάκης Βορίδης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και "εσφαξε με το γάντι" την κ. Παπακώστα , απαντώντας «αν η πορνεία είναι ηθική, τότε όλοι θα πρέπει να εκπορνευόμαστε...»

Απίστευτη "πολιτική ωριμότητα" της κ. Παπακώστα ή απύθμενος βλακεία γυναικός ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: