Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ... Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ


Η πιο «κλασική» υλική παροχή της Βουλής είναι το βουλευτικό αυτοκίνητο. Για τη μίσθωση των οχημάτων έχει υπογραφεί σύμβαση χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing), η οποία ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2008 (οι 99 νεοεκλεγέντες πήραν τα αυτοκίνητα όσων δεν εξελέγησαν) και πρόσφατα ανανεώθηκε. Τα μισθώματα φυσικά δεν καταβάλλονται από τους βουλευτές αλλά επιβαρύνουν τον προϋπολογισμο της βουλής, δηλαδή εμάς τους φορολογούμενους πολίτες, που εσχάτως λάβαμε και μαθήματα περί της έννοιας της "αντικοινωνικής συμπεριφοράς" από τον κ. Πρωθυπουργό ομιλούντα στην ΔΕΘ

Πρόσφατα όπως πληροφορήθηκα ο Βουλευτής μας Τάσος Καρυπίδης , αντικατέστησε "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" την βουλευτική Mersedes που κατείχε με μία BMW 520. Αμαξάρα , δεν λέω έχει εκλεπτισμένο γούστο ο κ. βουλευτής.

Ελπίζω με ανανεωμένο το ηθικό λόγω της "αναβάθμισης" να γίνει παραγωγικότερος και αποτελεσματικότερος στην επίλυση των προβλημάτων μας.

Με την ενέργειά του αυτή ο κ. Καρυπίδης δηλώνει τον σεβασμό και την συμπαράστασή του, προς τους σερραίους επαγγελματίες που θα κληθούν εκτάκτως να καταβάλουν τον κεφαλικό φόρο των 1.050 ευρώ για να κλείσουν οι μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού του Αλογοσκούφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: