Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΟΙ ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ ... ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ (ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ)


ΟΙ "ΑΝΑΣΤΑΣΗΔΕΣ" ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ



Ο κύριος στην φωτο αριστερά είναι ο Νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης . Στο video θαυμάστε τον με πόση απίστευτη ευκολία αυτοξεφτιλίζεται συμμετέχοντας
στο γιαλαντζί πασχαλιάτικο γλέντι που διοργάνωσε το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων την 11-04-2009 ( Σάββατο του Λαζάρου) και μαγνητοσκοπήθηκε προκειμένου να μεταδοθεί ως αυθεντικό γλέντι των γιαλαντζί επισήμων αυτού του τόπου, το οποίο και προβλήθηκε ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα για το εορταστικο πρόγραμμα του σταθμού.

Είναι Σάββατο του Λαζάρου και ο Νομάρχης ανακράζει για τον βουλευτή Αναστάσιο Καρυπίδη " Να τον ευχηθούμε Χρόνια Πολλά , ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!

Το βουλευτή εύχεται Χρόνια Πολλά και η δημοσιογράφος του ΔΙΚΤΥΟ , Μαρία Νάβαλη.

Αυτό είναι ο ορισμός του σεβασμού προς τον Σερραίο Πολίτη και το Σερραίο τηλεθεατή από τους ΟΥΤΙΔΑΝΟΥΣ αυτού του τόπου , την ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΙΑ όπως τους αποκαλεί ο μεγάλος Αθανάσιος Αραμπατζής.




Θαυμάστε και την "δημοσιογραφική ομάδα" που υποτίμησε την νοημοσύνη σας Σερραίοι πολίτες και σας σέρβιρε την κονσέρβα από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. (Νάβαλη - Μπαλαλας- Γκίρπμα, Τσαβέας , Δερέμπεη)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

: Τ’ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ
Αναστάσιμη κονσέρβα…


Φίλος της στήλης, όχι και τόσο θεοσεβούμενος, που ανήκει στους περιπατητές της Κοιλάδας των Αγ. Αναργύρων μου μετέφερε το εξής απίστευτο γεγονός: «Το πρωί του Σαββάτου (11/4/09), ημέρα ανάστασης του Λαζάρου, στο χώρο του Δημοτικού αναψυκτηρίου της Κοιλάδας, είδα συνεργεία να στήνουν ψησταριές, τραπέζια και κάμερες, έτοιμες να αποθανατίσουν, προφανώς κάποιο γλέντι που θα επακολουθούσε. Ειλικρινά, δεν πίστευα στα μάτια μου. Ρώτησα όμως και έμαθα πως η διοργάνωση του προκαταβολικού αναστάσιμου ξεφαντώματος, ανήκε στο τοπικό κανάλι ΔΙΚΤΥΟ του κυρίου Αραμπατζή.
  • Η περιέργειά μου πολύ μεγάλη με οδήγησε πίσω στον τόπο του εγκλήματος. Η εσχάτη πλάνη απεδείχθη χείρων της πρώτης. Όλο το αφάν κατέ των τοπικών μας αρχόντων παρόν, συμμετείχε στο Αραμπατζίδικο γλέντι και συνεόρταζε την ανάσταση του Θεανθρώπου. Ξεκάρφωσαν το Χριστό από το Σταυρό, μια βδομάδα πριν αναστηθεί και ξεκοκάλιζαν μετά μεγίστης ορέξεως τους τρεις οβελίες που έψησε προς τέρψιν τους το τοπικό κανάλι, προφανώς προς επιβεβαίωση της Χριστιανικής τους πίστης και να γίνει γνωστή ανά το Πανελλήνιο».
  • Παρόντες λοιπόν, στο αναστάσιμο γλέντι, «μαϊμού», όπως με πληροφόρησε ο φίλος της στήλης, μεταξύ των άλλων και οι εξής: Ο Νομάρχης Σερρών κ. Φωτιάδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κουτμερίδης, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Καρυπίδης, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Πέτκογλου, ο π. βουλευτής της Ν.Δ. κ. Τσιπλάκης, ο Δήμαρχος Εμ. Παππά κ. Τσικές, ο επίδοξος Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης, ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Χρυσάφης, ο επίδοξος υποψήφιος Νομάρχης, δήμαρχος Τραγίλου κ. Γκαντίδης, οι κ.κ. Ραμπότας, Κοσλίδης, πρώην αντινομάρχες και πολλοί άλλοι θεοσεβείς Χριστιανοί αλλά και μερακλήδες, γλεντζέδες..
  • Σ.Σ. 1ο «Πάτερ άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι». Θεέ μου τί ευτελισμός στ’ αλήθεια…! Ευτελισμός της προσωπικότητας, της Χριστιανικής πίστης, της πολιτικής, εμπαιγμός της κοινωνίας και…
  • 2ο Τους οβελίες θα κληθούν να πληρώσουν οι κ.κ. αξιωματούχοι, από τον κρατικό κορβανά, αν αρνηθούν θα τους ξεφωνίσουν, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν συνέβη. Ξεχάσατε κ. Νομάρχα, όταν ο κ. Αραμπατζής από το ΔΙΚΤΥΟ, σας υπενθύμιζε τις ψαρούκλες που τρώγατε και σας ανακαλούσε στην τάξη απαιτώντας υποταγή και υπακοή;

    Σ.Φ.

    Υ.Γ. Οι κ.κ. διοργανωτές και οι ευσεβείς συνδαιτημόνες τους, δεν φρόντισαν να μαζέψουν τ’ αποφάγια και τα σκουπίδια του αναστάσιμου ξεφαντώματος. Κάποιες πράσινες σακούλες, επιπλέουν μέχρι σήμερα στα νερά του Χειμάρρου.








    6 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    σχολιασε κι αλλα "κουφα" απο το "πασχαλινό" γλεντι του δικτυο...

    Ανώνυμος είπε...

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΖΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ .

    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ .

    Ανώνυμος είπε...

    ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ. ΔΕ ΡΩΤΑΣ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΑΞΙΑΣ 300.000 ΕΥΡΩ

    Ανώνυμος είπε...

    http://pensionn.blogspot.com/

    Ανώνυμος είπε...

    ΓΙΑΝΝΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ? ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗΣ? ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΤΥΧΗΣΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ....

    Ανώνυμος είπε...

    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΘΑΡΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ)