Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" ...ΤΟ ΒΑΤΟΠ(ΑΙΔΙΟΝ) ΤΟΥ ΒΟΛΌΥ




Η "Αγία Οικογένεια" εν δράσει ...
Το Βατοπέδιο του Βόλου

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, σχετικά με το θέμα των γηπέδων γκολφ στην πόλη του Βόλου για τους Μεσογειακούς Αγώνες και την εμπλοκή της οικογένειας Μητσοτάκη σε αυτό, δήλωσε:

"Επιτέλους πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορεί να μεταχειρίζονται την ιδιότητα την οποίαν έχουν στην Δημόσια Διοίκηση, στην Κυβέρνηση, για να πλουτίζει η οικογένειά τους. Εδώ έχουμε το εξής περιστατικό, ήξεραν ότι θα πάρουμε του Μεσογειακούς Αγώνες, ήξεραν που θα γίνουν οι Μεσογειακοί Αγώνες και φρόντισαν να εξασφαλίσουν «φιλέτα» στην περιοχή. Δηλαδή πολλαπλασίασαν την περιουσία τους.

Είμαι σίγουρος ότι ο Ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται επαρκώς και διαπιστώνει, ότι τόσο η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος από την μία πλευρά, όσο και οι ενέργειες εκείνες του άκρατου πλουτισμού, γίνονται εις βάρος των πολλών.

Πράγματι ο συγγενής της κ. Μπακογιάννη, ο πεθερός του γιου της, όπως έπραξε στην Κύπρο, έτσι και στην Ελλάδα, οργανώνει μία σειρά γηπέδων γκολφ με έναν τρόπο ο οποίος δεν είναι και ο πλέον Ορθόδοξος. Όποιος θέλει ας ψάξει να βρει. Ημερομηνίες των επαφών, ημερομηνίες των συμβολαίων και ημερομηνίες ανάθεσης των Μεσογειακών Αγώνων.Τα συμπεράσματα θα βγουν ευκόλως."

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ιππικό Όμιλο και την προμήθεια κλιματιστικών από την SIEMENS ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε:

«Εγώ το έχω θέσει το θέμα στην Βουλή εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά απάντηση δεν είχα πάρει.Ο Ιππικός όμιλος, του οποίου ανώτατος άρχων είναι ο κ. Κούβελος, έχει προμηθευτεί κάποια κλιματιστικά από την SIEMENS.
Εγώ θέλω να μάθω την διαδικασία. Την στιγμή μάλιστα που η γυναίκα του και ο κουνιάδος του ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είχαμε δει να έχουν προμηθευτεί πράγματα όχι...με τον πλέον ορθόδοξο τρόπο.
Πρέπει να ξέρουμε ποιοι αλληθωρίζουν προς την αδιαφάνεια, ποιοι προς την διαφθορά και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός.
Ιδιαιτέρως σήμερα που ο κ. Κούβελος μέσω των οικογενειακών του διασυνδέσεων στοχεύει σε υψηλούς στόχους.Πρέπει να δούμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, παρά να βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Όλοι γνωρίζουμε πως επετεύχθη η άνοδος του κ. Κούβελου, τώρα πληροφορηθήκαμε και για τις «Μπίζνες» του συμπέθερου της κ. Ντόρας.Όσο μεγαλώνει η οικογένεια, τόσο θα απλώνει τα δίχτυα της στο ελληνικό δημόσιο.»
Οχι μόνο ήξεραν, αλλά ο "εθνικός μας γαμβρός", ο Ισίδωρος Κούβελος ήταν και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων.

ΘΑΥΜΆΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΈΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΒΕΊΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΔΈΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΤΌΡΑ kai ΤΟΝ ΙΣΊΔΩΡΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΚΉΡΥΞΑΝ ΕΠΙΤΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: