Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Η "ΑΥΛΗ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.



O Διευθύνων Σύμβουλος της Kτηματικής Eταιρείας του Δημοσίου κ. Kωνσταντίνος Γκράτζιος, είναι προσωπικός φίλος του κ. Πρωθυπουργού και συνεργάτης του από την αρχή της πολιτικής του διαδρομής και αποτελεί προσωπική του επιλογή ο διορισμός του στην Δημόσια Εταιρεία - "χρυσοφόρο όρνιθα", αρμόδια για την διαχείριθση της κρατικής περιουσίας. Ο κ. Γκράτζιος είναι γιός του αείμνηστου Στρατηγού ΓΕΕΘΑ κ. Αγαμέμνωνα Γκράτζιου επί των ημερών του αείμνηστου επίσης Κωνσταντίνου Καραμανλή και συγγενής των ομόνυμων συμπολιτών μας .

Ο κ. Κωνσταντίνος Γκράτζιος έγινε γνωστός ανα το πανελλήνιον από την εκπομπή "Ζούγκλα" όταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε "την εμπλοκή του" σε εκποίηση ακινήτου του Δημοσίου σύμφωνα με δηλώσεις του βουλευτή Κέρκυρας κ. Νίκου Γεωργιάδη ο οποίος διαμεσολαβούσε ώστε ένας βενετσιάνικος πύργος του 1900, το γνωστό CASTELO BIBELI της Κέρκυρας μεταβιβαστεί από το ελληνικό Δημόσιο στον πρώην εφοπλιστή Γρηγόρη Χατζηελευθεριάδη, φίλο και συμπασραστάτη του κερκυραίου βουλευτή.

Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ο γνωστός βουλευτής που δήλωσε για την Μακεδονία " καιρός είναι να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτήν την μπούρδα".



Η υπόθεση αυτή έληξε περιέργως αφού επεβλήθει πρόστιμο 40.000 ευρώ κατα του τηλεοπτικού στ;αθμού ΑLTER και του Διευθύνοντος Συμβούλου αυτού κ. Γιαννίκου με την απόφαση αριθμ. 406/22.07.2008 του Ε.Σ.Ρ. (Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.http://www.esr.gr/media/406-2008.pdf )

Το σκεπτικό της απόφασης για την επιβολή προστίμου ήταν ότι η "μαγνητοφώνηση ήταν παράνομη όπως και η αναμετάδοση αυτής" !!!

Για το περιεχόμενο της συνομιλίας και την ουσία της υπόθεσης ουδείς ασχολήθηκε. Ο κ. Γκρατζιος παρέμεινε ακλόνητος στη θέση του και το real estate με την περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου συνεχίστηκε με την Μονή Βατοπεδίου.

Και όλα αυτά ΣΕΜΝΑ , ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: