Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

"ΦΟΥΣΚΑ" Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ...



Ο λαός θύμωσε... με τη ΝΔ και τον Κ. Καραμανλή


* Διέξοδο αναζητεί ο Πρωθυπουργός * Ο ανασχηματισμός, ο προϋπολογισμός και η ψήφος εμπιστοσύνης * Ποιοι φεύγουν, ποιοι απειλούνται * Τι σχεδιάζει ο Γ. Παπανδρέου για να διατηρήσει το προβάδισμα * Οι φόβοι της Αριστεράς * Ευρεία αποδοχή των μέτρων που πρότεινε το ΠAΣοΚ

Προβάδισμα 2,6 ποσοστιαίων μονάδων για το ΠαΣοΚ αλλά και οργή της κοινής γνώμης για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση του κ. Κ. Καραμανλή καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας ΟΡΙΝΙΟΝ που παρουσιάζει «Το Βήμα». Ο Πρωθυπουργός αναζητεί ήδη λύσεις για να ξεφύγει από τη σοβαρότερη κρίση που μαστίζει την παράταξή του. Απορρίπτει όμως προς το παρόν τη λύση του ανασχηματισμού, χωρίς να τον αρνείται για το μέλλον, συντηρώντας τις φήμες αλλαγών και την αναστάτωση στα υπουργεία. Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ θέτει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο προκειμένου να διατηρήσει το προβάδισμα που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις, αξιοποιώντας την αποδοχή των οικονομικών μέτρων που εξήγγειλε στη Θεσσαλονίκη.

Ούτε στο συγκρότημα Λαμπράκη, τον γνωστό ΔΟΛ, την σφηκοφωλιά του ΠΑ.ΣΟ.Κ πιστεύουν ότι είναι σοβαρό πολιτικό γεγονός η πρόσκαιρη ανάκαμψη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, στις δημοσκοπήσεις. Ξέρουν οι άνθρωποι τι έχουν "στον ντουρβά τους".

Ο ΛΑΌΣ ΘΑ ΉΘΕΛΕ, ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ , Ο ΓΕΩΡΓΆΚΗΣ ΌΜΩΣ ΑΔΥΝΑΤΕΊ !

Γιαυτό και στο σημερινό πρωτοσέλιδο γράφει "ΤΟ ΒΉΜΑ" , " O λαός θύμωσε ..." και ως γνωστόν όποιος θυμώνει δεν συνεπάγεται ότι θα φύγει και απ' το σπίτι του !

Δεν υπάρχουν σχόλια: