Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ...


Ερώτηση Στάθη Κουτμερίδη προς τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών

Τι θα γίνει με το επίδομα παραμεθορίων περιοχών στους υπαλλήλους του Ν. Σερρών;

Και ο λαϊκισμός αγαπητοί μου έχει όρια. Έλεος πια με την επιλεκτική ευαισθησία σας για τα συμφέροντα των Δημοσίων υπαλλήλων.
Μετά τις κοκορομαχίες των Λεονταρίδη - Καρυπίδη για το ποιος εκ των δύο δικαιούται τα εύσημα "για το κατόπιν ενεργειών μου" που απέφεραν την υπόσχεση του αρμόδιου υπουργού να χορηγήσει "επίδομα παραμεθόριων περιοχών" μόνο σε υπαλλήλους του Δημοσίου των Ο.Τ.Α. κτλ, μετά την παρέμβαση Xαϊτιδη στον Υπουργό για την εξέλιξη του θέματος, ήρθε τώρα και ο "Ευστάθιος", δημόσιος υπάλληλος ων και ο ίδιος να καταθέσει σχετική ερώτηση στον Υπουργό για το ίδιο θέμα "επειδή η αναβολή της εν λόγω ρύθμισης πλήττει οικονομικά τους εργαζομένους στο Νομό Σερρών, οι οποίοι βλέπουν να διαπράττεται αδικία εις βάρος τους (σας υπενθυμίζω ότι ο Νομός Πέλλας λαμβάνει ήδη το επίδομα), επειδή οι πολίτες και δη προβληματικών και παραμεθορίων περιοχών"
Και μιας και ο βουλευτής ρωτά τον Υπουργό , το prokapress ρωτά τον βουλευτή :
Στον παραμεθόριο νομό Σερρών, μόνο δημόσιοι υπάλληλοι των 1.000 ευρώ στην χειρότερη περίπτωση μισθοδοτούμενοι διαβιούν ;
Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εργαζόμενοι στον Νομό Σερρών ;
Δεν έχει ακούσει τίποτε ο κ. Βουλευτής για την ημιαπασχόληση των 4ώρων στα πολυκαταστήματα των ιδιωτικών υπαλλήλων;
Δεν έχει ακούσει τίποτε ο κ. Βουλευτής για την γενιά των 700 ευρώ στο ιδιωτικό τομέα;
Είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες εκ του Συντάγματος ίσοι;
Δεν άκουσε ο κ. Βουλευτής για την φοροεπιδρομή στα εισοδήματα των 10.500 € των ελευθέρων επαγγελματιών διότι έπεσε έξω ο προϋπολογισμός.
Γιατί δεν κάνει και μια πρόταση , από που θα βρεθούν τα χρήματα για το επίδομα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: