Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟΝ ... Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ


Ο Γιαννης Κεφαλογιαννης,πρωην Υπουργος και πρώην συμβουλος του Πρωθυπουργου,συμφωνα με καταγγελιες αστυνομικων στην εισαγγελια του Ρεθυμνου, πόλη απο την οποια εκλεγεται ο εν λογω πολιτικος,είχε ζητήσει από δύο συναδέλφους τους να «αθωώσουν» έμπορο ναρκωτικών,με αντάλλαγμα τον διορισμό της συζύγου του ενός και ευνοϊκή μεταχείριση στο Σώμακαι για τους δύο...

Καταδίκη Γ. Κεφαλογιάννη για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία
22 Σεπτεμβρίου 2008, 21:32 http://www.zougla.gr/news.php?id=8800

Σε 12 μήνες με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ και σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Γιάννης Κεφαλογιάννης, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου. Εκτός του κ. Κεφαλογιάννη, σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο Αρκάδιος Σπανουδάκης, περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου. Και οι δύο άσκησαν έφεση κατά της απόφασης. !


... KAI ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΙΌΤΗΤΑΣ


Την πόρτα της εξόδου στον Γιώργο Βουλγαράκη δείχνει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Κεφαλογιάννης, λέγοντας ότι «εάν ο πολιτικός θέλει να κάνει τον επιχειρηματία πρέπει να σταματήσει να είναι πολιτικός». Ο Καραμανλής οφείλει να κάνει άμεσα κάθαρση, τονίζει ο ίδιος.
«Η πολιτική είναι λειτούργημα. Δεν είναι επάγγελμα και δεν μπορεί να είναι μέσο κοινωνικής καταξίωσης, προβολής και πλουτισμού» δηλώνει ο κ. Κεφαλογιάννης στο Έθνος της Κυριακής και τονίζει:
«Ντρέπομαι όταν βλέπω τα μέσα ενημέρωσης να ασχολούνται με επιχειρηματικές δραστηριότητες πολιτικών. Να μιλούν για υπεράκτιες εταιρείες, πολυτελή διαβίωση και προκλητική επίδειξη πλούτου. Εάν ο πολιτικός θέλει να κάνει τον επιχειρηματία, πρέπει να σταματήσει να είναι πολιτικός». (Πηγή in.gr 07.09.2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια: