Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

OI ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ - Η ΦΙΜΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΥΠΟΣΡΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΑΡΑΦΙΔΗ
ΤΟΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ
Μετά την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του , ύστερα από αγωγή γνωστού Ιδρύματος της πόλης μας, οι Σερραίοι Δημότες αλλά και οι bloggers έχουμε υποχρεώση να στηρίζουμε
τον Κώστα Σαραφίδη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δημότες των Σερρών «στηρίζουν» την Ελληνική δικαιοσύνη…και όχι τους παπαρολόγους της αριστεράς…μην τρελαθούμε τώρα…

Ανώνυμος είπε...

ποιοι τον στηριζουμε??
οι blokers??


χαχχαχαχαχα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεθόδευση ή βλακεία;

«Βιβλία στη κυριλλική γραφή απεικονίζονται στο εξώφυλλο του ημερολογίου του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών»

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τύπος» των Σερρών, με την υπογραφή του Λάζαρου Σαββαΐδη, κόβει την ανάσα και δικαιολογουμένως έχει προκαλέσει οργή κατά των υπευθύνων, στην τοπική κοινωνία.
Ο τίτλος τα λέει όλα: «Βιβλία στη κυριλλική γραφή απεικονίζονται στο εξώφυλλο του ημερολογίου του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών».
Ο τίτλος του ημερολογίου είναι «Η παιδεία στας Σέρρας τέλη του 19ου και αρχές του 20ου αιώνα».
Στο εξώφυλλό του, απεικονίζονται βιβλία με… κυριλλική γραφή! Από την πλευρά του, ο βουλευτής Σερρών του ΛΑΟΣ Ηλίας Πολατίδης δήλωσε πως «με έκπληξη είδα το εξώφυλλο του ημερολογίου του Λυκείου Ελληνίδων… δεν ξέρω ποιος ήταν ο υπεύθυνος για την δημιουργία αυτής της συνθέσεως στην οποία φαίνονται βουλγάρικα βιβλία, ενώ ο τίτλος του ημερολογίου είναι “Η παιδεία στας Σέρρας”. Φαντάζομαι… ότι δεν έγινε εσκεμμένα- αλλά παρ’ όλα αυτά- οφείλει η διοίκηση του Λυκείου να το αποσύρει αμέσως και να βγάλει μάλιστα ανακοίνωση με την οποία να μας ενημερώνει ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι αυτού του εξωφύλλου.
Ούτως ή άλλως, από το κείμενο που περιλαμβάνεται στο ημερολόγιο, αλλά και από τις διηγήσεις που υπάρχουν από πολλούς ιστορικούς, φαίνεται πόσο λανθασμένο και παραπλανητικό είναι το εξώφυλλο».
Οι υπεύθυνοι οφείλουν να αποσύρουν άμεσα το ημερολόγιο και να απολογηθούν στην μακεδονική κοινωνία για το απίστευτο αυτό ολίσθημα.

Ελεύθερη Ωρα 27-02-09