Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΡΟΓΑΛΑ ...



Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θετικά δείγματα γραφής

(09/09/2008 19:52)

Κάτι καινούργιο και ελπιδοφόρο κινείται τελευταία στο Εμπορικό Επιμελητήριο Σερρών. Η νέα Διοίκηση υπό τον κ. Δρογαλά έφερε νέα πνοή στο χώρο των εμποροβιοτεχνών σε αντίθεση με την φλύαρη και αναποτελεσματική κατάσταση που επικρατούσε πριν επί του κ. Χρυσάφη.
Το γεγονός έχει την εξήγησή του. Η προηγούμενη Διοίκηση με πρώτο και καλύτερο τον κ. Χρυσάφη, τον κ. Μυτιληναίο κ.λ.π. έβλεπαν το χώρο ως εφαλτήριο ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών, θεμιτών μεν, ζημιογόνων όμως για τους πραγματικούς στόχους του Επιμελητηρίου.
Σε αντίθεση η υπό τον κ. Δρογαλά Διοίκηση έδωσε δείγματα γραφής γνησιότητας συνδικαλιστικής δράσης που βρήκαν απήχηση στους εμποροβιοτέχνες του Νομού μας, γεγονός που όπως φαίνεται προκάλεσε την προηγούμενη κατάσταση, γι’ αυτό και οι ανατρεπτικές κινήσεις που στοχεύουν στην επάνοδο των πολιτευτών.

Υ.Γ. Εξηγούμαι πως τον κ. Δρογαλά δεν τον γνωρίζω ούτε κατ’ όψη και δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του,ούτε στο τηλέφωνο. Ελπίζω να μη με διαψεύσει η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου, τόσο ο πρόεδρος όσο και τα άλλα μέλη της.

http://www.paratiritisnews.gr/show.cfm?id=778&obcatid=1

Αυτούσιο δημοσίευμα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.

Ότι δεν κατόρθωσε το ΠΑΣΟΚ με την κάλπη στο Επιμελητήριο , το πέτυχε με την επιλογή Χρυσάφη, στο πρόσωπο του Δρογαλά.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο δρογαλας για να μεινει προεδρος οχι με το πασοκ αλλα ακομη και με το διαβολο θα συμμαχισει. αποδειχθηκε πρωτο λαμογιο.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια η διοίκηση του επιμελητηρίου ξέρει ποιος είναι ο ρόλος της? Γιατί σταμάτησαν τα sms? Ποια η τελευταία θεσμική παρέμβαση μετά την παραίτηση Χρυσάφη? Και κάτι ακόμη το επιμελητήριο δεν είναι συνδικαληστικό όργανο

proka : "ένας αγανακτησμένος Σερραίος πολίτης" είπε...

To Επιμελητήριο σαφώς και δεν είναι συνδικαλιστικό όργανο.

Η σημερινή διοίκση του ΕΒΕΣ είναι πολύ ρηχή ...

Ποιες είναι όμως οι Θεσμικές παρεμβάσεις Χρυσάφη, που σταμάτησαν μετα την παραίτησή του;

ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΈΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ενταξη του Νομου Σερρων ,για πρωτη φορα, στο καθεστως των ρυθμισεων των τραπεζικων υποχρεωσεων των επιχειρησεων το 2007 ηταν αποτελεσμα τεκμηριωμενης θεσμικης παρεμβασης(Το παραδεχθηκαν ακομη και στελεχη του ΥΠ.ΟΙΚ. στην ΤV) που εγινε απο το ΕΒΕΣ.
Στην ενταξη του Νομου Σερρων στο ανωτατο κλιμακιο του προηγουμενου αναπτυξιακου νομου συνεβαλαν και ολες οι ενδελεχεις μελετες που υπεβαλε το Επιμελητηριο (γιατι απο αντιστοιχα υπομνηματα εκ μερους της νομαρχιας , των ομοσπονδι
ων και λοιπων φορεων ουτε λογος).
Το επιμελητηριο παρενεβαινε παντοτε για ολα τα σημαντικα αναπτυξιακα - φορολογικα - ασφαλιστικα νομοσχεδια που ηταν υπο συζητηση - διαβουλευση(αφου γινοταν και ενδελεχη συζητηση στο Δ.Σ. του οργανου).
Η θεσμοθετηση και χρηματοδοτηση μιας βιοτεχνικης περιοχης (Βιοτεχνικο Παρκο) ηταν ενα ακομη αποτελεσμα μιας ολοκληρωμενης παρεμβασης του ΕΒΕΣ.(χαρακτηρηστικε σαν το πιο γρηγορο και αποτελεσματικο μοντελο δημιουργιας ΒΙΟΠΑ).
Η δημιουργια και λειτουργια μιας απο τις 5 Ευρωπεριοχες της Ελλαδος , εδωσε την δυνατοτητα ενταξης τοσο στο Επιμελητηριο , οσο και στην Νομαρχια και στον Δημο Σερρων σε πολλα Ευρωπαικα Προγραμματα.
Και υπαρχου πολλα ακομη, αγαπητε μου φιλε ,που χαρακτηρισαν την προηγουμενη διοικηση του Επιμελητηριου.
Γιαυτο σε παρακαλω ας μην ειμαστε μηδενιστες και ας μην ακυρωνουμε μια πραγματικα γονιμοτατη θητεια λογω ,ενδεχομενως- δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο-, αγνοιας.
Στη διαθεση σου για περισσοτερες πληροφοριες.
Ενα μελος του Δ.Σ. του ΕΒΕΣ και μελος του Δ.Σ. της ΕΑΚΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ , ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟς ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΥΤΟΝ . ΕΠΙ ΧΡΥΣΑΦΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ? ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΛΒΑΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑ 250€(ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ 5 ΕΤΩΝ ), ΜΗΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ??