Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΝ ΣΕΡΡΑΙΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ...!!!



ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :
ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Την ώρα που ο έλληνας πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ , αποκαλούσε την φοροδιαφυγή "αντικοινωνική συμπεριφορά" διότι η απώλεια εσόδων αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας και καλούσε τον ελληνικό λαό σε νέες θυσίες, η Υπουργός Εξωτερικών Ντορα Μπακογιάννη , "σαν τον κλέφτη" , εκταμίευε από τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ για την χρημτοδότηση έργων οδοποιίας στα Σκόπια του Νίκολα Γκρουέφσκι, υπό την ανοχή του ΠΑΣΟΚ και του Γεωργίου Παπανδρέου.

Είναι γνωστό ότι το Ελληνικό Σχέδιο για την Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων είναι έργον ΠΑΣΟΚ από το 2002 και του αμερικανοτραφούς αρχηγού του σήμερα και Υπουργού Εξωτερικών τότε Γεωργίου Παπανδρέου.
Ελληνίδες , Έλληνες ,
Το ελληνικό κράτος σας επιβάλλει κεφαλικό φόρο 1.050 € για να μπορεί σύμφωνα με τις επιταγές των Αμερικάνων να χρηματοδοτεί τα Σκόπια του Γκρουέφσκι ...
Για το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο προέχει η Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων όταν το 25% των ελλήνων πολιτών ζεί κάτω από τα όρια της φτώχιας, όντας η Ελλάδα μέλος της Ευρωπαϊκης Ένωσης !!!
Τα λαμόγια της μεταπολίτευσης σας δουλεύουν απροκάλυπτα !
Σταματήστε τους ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: