Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ...



Αίσθηση προκάλεσαν στο πανελλήνιο οι καυστικές και εμπαθείς δηλώσεις του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη Φανή Χαλικιά, η οποία βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντοπινγκ στο Πεκίνο :



"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν καταξιωμένο Ολυμπιονίκη, όπως η Φανή Χαλκιά, να πιάνεται ντοπαρισμένη, όχι για τον εαυτό της, αλλά για την Ελλάδα, την οποία εκπροσωπεί και την οποία ντρόπιασε. Θα ήταν καλύτερα να είχε μείνει στην Ελλάδα. Δεν έχει το δικαίωμα να βουτά στο βούρκο το όνομα της χώρας. Είναι δικαίωμά σου να αυτοκτονήσεις, αλλά όχι να δολοφονήσεις τη χώρα σου"

Για δες ποιός μιλάει. Αυτό θα πει θράσσος !!!

Τον Φεβρουάριο του 2007 καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση για πολεοδομικές παραβάσεις στην βίλα του στο Πόρτο Χέλι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου και με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου κατέβαλε χρηματική εγγύηση € 100.000 προκειμένου να μην οδηγηθεί στις φυλακής τα σίδερα μεχρι την εκδίκαση της έφεσής του, παρόλα αυτά παρέμεινε ακλόνητος στην θέση του Προέδρου της Ε.Ο.Ε.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής καταδικάστηκε για την αυθαίρετη κατασκευή μεγάλης προβλήτας στην εξοχική κατοικία στον Άγιο Αιμιλιανό της Ερμιόνης, καθώς και για το μπάζωμα της ακτής με τσιμέντο μέσα στην θάλασσα.

Τώρα το ποιός ντροπιάζει την χώρα και τους έλληνες και το ποιός βουτάει στο βούρκο το όνομα της χώρας μας, το αφήνω στην κρίση σας.

Ενδιαφεροντα στοιχεία στις διευθύνσεις :
http://demasamere.blogspot.com/2007/02/m-k-h.html

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=77106 [ Δείτε το video ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: