Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΛΛΙΑ -ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ






Κυρία Κόλλια,

σας σέβομαι και σας τιμώ ως βουλευτή του Εθνικού Κοινοβουλίου, όμως απορώ και εξίσταμαι με την προχειρότητά σας. Σε ποιον ανεγκέφαλο συνεργάτη σας, αβασάνιστα εμπιστευθήκατε την συμπλήρωση της Δήλωσης ετους 2007 του "Ποθεν Εσχες" των εισοδημάτων σας προς την Βουλή των Ελλήνων η οποία κυκλοφόρησε ανηρτημένη στο σερραϊκο blog : http://aagorastos.blogspot.com/.
*
Ο τρόπος που έχει συμπληρωθεί η επίμασχη Δήλωση συνηγορεί στην φαιδρότητα και στο ευτράπελο της διαδικασίας της Δήλωσης των εισοδημάτων των Εθνοπατέρων του Εθνους προς το ανώτερο θεσμικό 'οργανο του "Δημοκρατικού " μας Πολιτεύματος την Βουλή των Ελλήνων (τρομάρα μας) .
*
Κατ' αρχάς δηλώνετε επαγγελματική διεύθυνση μη δηλώνοντας "επάγγελμα" , τι συμβαίνει τελικά ; Επιβεβαιώνετε με την Δήλωσή σας ότι οι "ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ" ασχολούνται και επιβιώνουν στην πολιτική στη Ελλάδα.
*
Δηλώνετε τα τέκνα σας ως ανήλικα με ημερομηνίες γεννήσεως το 1985 και το 1988 , ενώ ο κανακάρης σας "ταλαιπωρείται" υπηρετών την πατρίδα στην Αεροπορία.
(Από το κείμενο του εντύπου εκτιμώ οτι δηλώθηκαν σε λάθος στήλη)
*
Δεν δηλώνετε κανέναν άλλον συγγενή σας ...
*
Είναι δυνατόν να είναι τόσο ... της πλάκας αυτή η διαδικασία;
*
Όταν οι Εθνοπατέρες δια των ενεργειών σας, τον τρόπο που αντιμετωπίζετε κάποιες υποτίθεται σοβαρές για την διαφάνεια της λειτουργίας του πολιτεύματος και την υστεροφημία σας, διαδικασίες απαξιώνετε την Βουλή των Ελλήνων πως έχετε την απαίτηση να σας σέβονται οι απλοί πολίτες ...
*
Σε τέτοιον βαθμό μας έχετε ... γραμμένους ;


Υ.Γ. Τα ανωτέρω ισχύουν εφόσον το ως άνω έγγραφο είναι αυθεντικό

3 σχόλια:

Gerry είπε...

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΕ...
aagorastos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΛΙΝΚ.
ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ...

proka : "ένας αγανακτησμένος Σερραίος πολίτης" είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ