Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ 3 ΕΥΡΩ , ΚΕΡΔΙΣΕ 11.000


Έμπνευση από τις… λίγες για κάτοικο της Καλλονής, ο οποίος έπαιξε τα ακριβή σκορ στα παιχνίδια της ΑΕΛΚ και του Ολυμπιακού με Βέροια και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, κερδίζοντας 11.000 ευρώ!

Με 3 ευρώ, κάτοικος της Καλλονής κέρδισε 11.000 ευρώ, χάρη στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Κυρίως, όμως, πήρε τα χρήματα χάρη στην τρομερή έμπνευσή του. Τι… όνειρο να είδε άραγε; Πόνταρε στη νίκη της Καλλονής με 3-0 μέσα στη Βέροια και στο 4-0 του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ! Το πρώτο ακριβές σκορ του έδωσε απόδοση 85,00 και το δεύτερο 42,00, με αποτέλεσμα να κάνει τα 3 του ευρώ, 11.000 ευρώ!

Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα Kalloni.net, αποκαλύπτοντας το σκεπτικό του πριν από το φοβερό αυτό ποντάρισμα! «Εχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών της ΑΕΛΚ. Η Καλλονή έχει δώσει 11 ματς εκτός έδρας και παίζει πάντα για τη νίκη. Σκεφτόμουν να το παίξω 1-2 ή 1-3, αλλά όταν έμαθα πως θα απουσιάζει ο βασικός τους σκόρερ το έβαλα 0-3», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Για τον Ολυμπιακό πάλι έβλεπα από την αρχή καθαρή νίκη, λόγω Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός ήθελε μια νίκη απάντηση στα περί αμφισβήτησης της αυτοκρατορίας του και ήμουν σίγουρος πως ο Μίτσελ θα παρατάξει την ομάδα του για μεγάλο σκορ. Ευτυχώς δικαιώθηκε κι εκείνος και εγώ μαζί του»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: