Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ


Κατασχεμένα ΙΧ:
Ferrari με 42.000 €, Porsche 15.500 €.

Oι δεκάδες χιλιάδες οχημάτων που έχουν στην κατοχή τους οι τράπεζες αυτή τη στιγμή αποτελούν μια τεράστια ζημιά για εκείνες η οποία συνεχώς μεγαλώνει. Οι τράπεζες έχουν στην κατοχή τους χιλιάδες πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού τα οποία πλέον δεν γνωρίζουν τι να τα κάνουν και πιέζουν με κάθε τρόπο τους εμπόρους να τα αγοράσουν! Οι αντιπρόσωποι όμως λόγω της έλλειψης ρευστότητας αδυνατούν ακόμη και να παρευρεθούν στις δημοπρασίες.

Στις δημοπρασίες των κατασχεμέων διατίθενται Ferrari με 42.000 ευρώ, Porsche με 15.500 ευρώ, Range Rover με 21.000 ευρώ, BMW Μ3 με 23.000 ευρώ και΄πολλά άλλα πολυτελή Ι.Χ.

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά έμποροι αυτοκινήτων σε πρόσφατη δημοπρασία που πραγματοποίησε μεγάλη τράπεζα κατά την οποία εκποιήθηκαν περισσότερα από 180 αυτοκίνητα συμμετείχαν μόλις 4 αντιπρόσωποι, ενώ είχαν ειδοποιηθεί περισσότεροι από 80 επαγγελματίες του κλάδου!

Ωστόσο οι δεκάδες χιλιάδες οχημάτων που έχουν στην κατοχή τους οι τράπεζες αυτή τη στιγμή αποτελούν μια τεράστια ζημιά για εκείνες η οποία συνεχώς μεγαλώνει. Ετσι ξεκίνησαν και πάλι οι εκποιήσεις οχημάτων, φυσικά μόνο για εμπόρους, ενώ όπως έχουν αρχίσει και διαδίδουν αν οι επαγγελματίες του κλάδου δεν τα αγοράσουν θα ανοίξουν τις δημοπρασίες και στους ιδιώτες άμεσα!».

Οσον αφορά στο άνοιγμα των δημοπρασιών και σε ιδιώτες οι τράπεζες είχαν προγραμματίσει να ξεκινήσουν οι εκποιήσεις το φθινόπωρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: