Πέμπτη, 14 Μαΐου 2009

ANNA ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ , ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣPROKA-press στις Σέρρες: ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ... ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ#links

20.000 € για την φιλιξενία 10 -15 οικολόγων για δυό μέρες στα Σέρρας διέθεσαν ο Δημαρχος Γιάνης Βλάχος και ο τότε επί των Οικονομικών του Δήμου Τάκης Σωτηριάδης κατα το Πανελλήνιο Συνέδριο των Οικολόγων που έγινε στην πόλη μας τον Οκτώβριο του 2008..

Με διαδικασία ΕΞΠΡΕΣΣ επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα χρήματα τα σαϊνια του Δήμου βρήκαν την λύση , άλλαξαν ( με ποιο δικαίωμα κύριοι) κωδικό σε έσοδα που υπήρχαν στο Ταμείο του Δήμου προορισμένα για άλλη χρήση , μετέφεραν ποσό 110.000 € στα αποθεματικά του Δήμου από όπου εκταμιεύτηκε το ποσό των 20.000 € και δ'οθηκε ως ... δώρο στους Οικολόγους για την συνδιοργάνωση του Συνεδρίου τους , όπως καταγγέλλει ο συμπολίτης μας μέλος της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ, Κώστας Σαραφίδης.

O Δήμαρχος παρ΄ότι κλήθηκε να απαντήσει, σιωπά.

http://prokapress.blogspot.com/2008/12/proka-press-links.html

Πρόσφατα επιιχείρησε να αποσπάσει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου για την λήψη δανείου 4, 2 εκατομμυρίων ευρώ αλλά εισέπραξε την άρνηση του σωμάτος.

Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με μία ανεύθυνη, σπάταλη και αναξιόπιοστη Δημοτική Αρχή και όταν λέμε Δημοτική Αρχή , εννοούμε και τον Αγγελίδη και τον Σαουλίδη και τον Μωυσιάδη, που σιωπούν στις σπαταλες του Γιάννη Βλάχου

Αννα εσύ τι λές ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ "ΑΡΠΑΧΤΡΑ" ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ 20αρη

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ (Ν.Ε.Ε.Α.) ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!

ΚΡΙΜΑ!
ΚΡΙΜΑ!
ΚΡΙΜΑ!

ΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
ΟΥΤΕ «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ»!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:
http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=7602520

ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ