Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ATOΠΗΜΑ ή ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ;

" Ψεύτης και καιροσκόπος πολιτικάντης ή απλά ανίδεος και ανίκανος; "


Aπο τον "ANEΞΑΡΤΗΤΟ "

@Έλαμπε το πρόσωπο του Αλέξανδρου Χρυσάφη που ο φίλος του Χρήστος Φώλιας ήταν πολύ καλός στην ομιλία του και γιατί ήταν κόσμος πολύς στο Επιμελητήριο να ακούσουν τον Υπουργό. Αμφότεροι του σκληρού καραμανλικού πυρήνα, είναι ορκισμένοι Καραμανλικοί. Γι αυτό και του Αλέκου του ενδιέφερε μια επιτυχημένη παρουσία του Φώλια.


Στο "ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΘΑΡΡΟΣ" η proka διάβασε για τις απόψεις Φώλια : " Δεν δέχθηκε ότι το ταμείο είναι μείον, σημείωσε δε ότι δεν μπορεί να είναι μείον το ταμείο ενώ ενός κράτους που έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη σε επίπεδο ευρωζώνης" !!!!


Και η proka απαντά στον λαλίστατο Υπουργό κ. Φώλια , τον χαρούμενο φίλο του κ. Χρυσάφη και τον ευφάνταστο δημοσιογραφο που κατέγραψε την χαρά του ενός "Καραμανλικού" (; από πότε) για την επιτυχία του άλλου με το ακόλουθο δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής :


Δανειζόμαστε 1 δισ. ευρώ κάθε 10 ημέρες
* De facto υποβάθμιση

Στο υψηλότερο σημείο από την ένταξη της χώρας στην Οικονομική και Νομισματική Ενωση το 2001 ανέβηκαν τα spreads (η διαφορά επιτοκίου από τα αντίστοιχα γερμανικά) στα ελληνικά ομόλογα. Την περασμένη Παρασκευή ξεπέρασαν τις 86 μονάδες βάσης, που σημαίνει ότι το ελληνικό Δημόσιο πληρώνει ήδη το κόστος της κρίσης και της αβεβαιότητας για την πορεία της οικονομίας.

Ζ. ΤΣΩΛΗΣ, Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ * σελ. Δ4 Δανειζόμαστε 1 δισ. ευρώ κάθε 10 ημέρες De facto υποβάθμιση
Το ΒΗΜΑ, 21/09/2008 , Σελ.: D01Κωδικός άρθρου: B15467D012ID: 297142

Σημειωτέον ότι ο δανεισμός του Δημοσίου μέχρι σήμερα για την χρήση του έτους 2008 έχει φθάσει αισίως στα 39,1 δισεκατομμύρια ευρώ !!!!! , ενώ ο κ. Φώλιας ισχυρίζεται ότο "το ταμείον δεν είναι μειον" και ο κ. Χρυσάφης επιχαίρει.


Δυστυχώς μ' αυτούς που μπλέξαμε , τα χειρότερα έρχονται


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε τι πάθαμε σ αυτόν τον έρημο τον Νομό μας. Για ότι γίνεται υπάρχει πάντα ο Χρυσάφης που φταίει. Σκέψου τι θα γίνοταν αν θα ήταν βουλευτης

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα φιλε, εχω διαπιστωσει εδω και πολυ καιρο μια εμπαθεια του proka προς τον Xρυσαφη .
Δεν εξηγειται αλλιως που ακομη και το ΄καραμανλικος΄τον πειραξε.
Αφου ρε proka δεν ανηκεις στην Ν.Δ. (αυτο τουλαχιστον ειναι εμφανεστατο απο τα σχολια σου) , πως ξερεις οτι ο Χρυσαφης δεν ειναι καραμνλικος;
Εγω ειμαι νεοδημοκρατης απο τα γενοφασκια μου και θυμαμαι τον Χρυσαφη παντοτε στο κομμα να δινει τις μαχες σε εποχες που καποιοι αλλοι-που τωρα μας το παιζουν κομματικοι- κρυβοτανε η ανηκαν σε αλλα κομματα.
Ποιος ρε proka ηταν στα καναλια σε καθε εκλογικη αναμετρηση να τα βαζει με καθε πασοκο και να πειθει ;
Γιατι εγω αυτον θυμαμαι.
Αφησε λοιπον την εμπαθεια κατα μερος για να μην γινεις και συ γραφικος οπως ο αλλος ο αιωνιος φοιτητης - ο οικονομολος κ.
Κ. Σταγκος που εδεησε να παρει πτυχιο επειτα απο περιπου 20 χρονια - που ελεγε οτι ο Χρυσαφης ηταν - ανουσον ακουσον - αριστερος.

proka : "ένας αγανακτησμένος Σερραίος πολίτης" είπε...

Κατ' αρχάς φίλοι μου το σχόλιο ήταν για τον δημοσιογραφο του "Ανεξάρτητου" και στο σχόλιό του "όλα πήγαν καλά" στην συνάντηση με τον Φώλια.

Ο κύριος αυτός προσπαθει επιπλέον εντέχνως να δημιουργήσει την αίσθηση ότι ο Χρυσάφης ειναι κολλητός του Φώλια.
Εξ ου και ο τίτλος "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ή ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ;"

Εγώ επειδή ήμουν κάποτε νεοδημοκράτης από την ίδρυση του κόμματος , σαφώς "πριν τα γεννοφάσκια σου" ουδέποτε ενθυμούμαι τον Χρυσάφη στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Αυτοί οι όψιμοι Νεοδημοκράτες τύπου Χρυσάφη και Μυτιληναίου εμφανίστηκαν μετά το 1990 στο προσκήνιο. Φυσικά όταν αναίβηκαν αυτοί στο κόμμα έφυγαν οι δεξιοί.
Ρώτησε τον φίλο σου τον Χρυσάφη, πότε ήταν μέλος της ΟΝΕΕΔ;
Ρώτησε παλιούς συμμαθητές του ...να σου πούνε που ήταν με τζακετ και τα μούσια όταν οι ΟΝΕΔΙΤΕΣ ήταν στους δρόμους κόντρα την λαιλαπα του τότε ΠΑΣΟΚ

Δεν έχω ακούσει τον Στάγκο, ο Αλέλος δεν ήταν αριστερός όμως είναι γνωστο στους παλιούς Σερραίους ότι η οικογένειά του Χρυσάφη έχει αριστερες ρίζες. Δύο αδέλφια του πατέρα του ήταν στο παραπέτασμα και γύρισαν με το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα. Ρωτήστε τον.

Οσο για την εμπάθεια , πέφτεις εξω. Οσοι δεν συμφωνούν μαζι δας είναιεμπαθείς; Απλά κράζουμε τα εξωφθαλμα ...