Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

OI ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ - Η ΦΙΜΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΥΠΟΣΡΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΑΡΑΦΙΔΗ
ΤΟΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ
Μετά την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του , ύστερα από αγωγή γνωστού Ιδρύματος της πόλης μας, οι Σερραίοι Δημότες αλλά και οι bloggers έχουμε υποχρεώση να στηρίζουμε
τον Κώστα Σαραφίδη.

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΕΦΑΝΕ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ



Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ BLOGGERS,
ΙΔΙΟΝ
ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΝΟΜΑΡΧΩΝ


Παρασκευή, 6 Φεβρουάριος 2009
Νομάρχης vs Blogger!

(Δέν είναι σκάνδαλο αλλά είδηση)!

Ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις του blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ http://edo-peiraias.blogspot.com (που γίνονται πάντα συνοδευόμενες από τις αντίστοιχες αποδείξεις) επέδωσε μέσω δικαστικής επιμελήτριας Αγωγή ζητώντας ως αποζημίωση το λιγότερο 150.000 ευρώ.

Απο vendeta

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

THE BLOGS HUNDERS




Θαυμάστε τους ...


Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

OI TYMBΩΡΥΧΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ...


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ

Μα καλά εσείς στο ΠΑΜΕ δεν σέβεστε τον πόνο αυτών των ανθρώπων;

Δεν προσφέρονται όλα προς πολιτική εκμετάλλευση


Πρέπει να κατανοήσετε κύριοι πολιτικάντηδες του ΠΑΜΕ ότι για να εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων , πρωτίστως πρέπει να εξασφαλισθεί η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ απο τον Νομάρχη και τους Βουλευτές μας


ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΧΑΒΑΛΕ Α.Ε.»

Οι απολυμένοι της ιστορικής επιχείρησης, αλυσίδας σούπερ μάρκετ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Χθες βρέθηκαν στην αίθουσα της ΔΕΠΚΑ, στις Σέρρες, προσκαλώντας συγχρόνως όλους τους φορείς να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους. Παράλληλα, μετά από πρωτοβουλία του Νομάρχη Σερρών, κ. Στέφανου Φωτιάδη, επιτροπή εργαζομένων κλήθηκε να παρασταθεί στο Νομαρχιακό Συμβούλιο του Νομού Σερρών, σήμερα στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου του Νομού Σερρών, «Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Άκαρπη απέβη η συνάντηση των «εν μία νυκτί» απολυμένων , «ΥΙΟΙ ΕΥΘ. ΧΑΒΑΛΕ Α.Ε.», με την Υφυπουργό την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009. Η Υφυπουργός Απασχόλησης απέναντι στα συγκριμένα αιτήματα που έθεσαν οι απολυμένοι με το υπόμνημά τους αρκέστηκε να δώσει αόριστες υποσχέσεις και δεν δεσμεύτηκε για το παραμικρό.
Εν ολίγοις οι απολυμένοι ζήτησαν από την υφυπουργό α) την πλήρη απασχόλησή τους με τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, β) τη λήψη ειδικών μέτρων για τις Σέρρες, ως περιοχή της περιφέρειας που μαστίζεται από την ανεργία, στο πλαίσιο του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου γ) Έγκριση καταβολής του επιδόματος αφερεγγυότητας, βάσει του Π.Δ. 40/2007, δ) έκτακτο επίδομα 2.000,00 ευρώ, ε) σε κάθε περίπτωση συνέχιση και επιδότηση της σταθερής απασχόλησης μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ή μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», Προσανατολισμός στον Άνθρωπο, ύψους €3.013 δις που ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες η Κυβέρνηση.
Στη συνάντηση με την υφυπουργό πέραν της 4μελούς επιτροπής των απολυμένων, παρευρέθησαν η κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, βουλευτής της Ν.Δ, η οποία έκλεισε το ραντεβού με την Υφυπουργό, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, βουλευτής της Ν.Δ, ο κ. Αναστάσιος Καρυπίδης, βουλευτής της Ν.Δ, ο κ. Ηλίας Πολατίδης, βουλευτής του ΛΑΟΣ, η κ. Εύα Μελλά, βουλευτής του Κ.Κ.Ε, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κ. Μάρκου Μπόλαρη, ο δικηγόρος των εργαζομένων κ. Στέργιος Γαλάνης, η κ. Μεταξία Στεκουλέα, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών υπαλλήλων, ο κ. Παύλος Συμεωνίδης, Οργανωτικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σερρών και ο κ. Γεώργιος Φιλιούσης εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ.
Στο πλευρό των απολυμένων όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται το Εργατικό Κέντρο Σερρών, το οποίο διέθεσε ναυλωμένο λεωφορείο για να βρεθούν στο ραντεβού με την Υφυπουργό στην Αθήνα, 30 περίπου εργαζόμενοι και να απαιτήσουν «δουλειά και όχι ανεργία», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το πανό των απολυμένων, που αναρτήθηκε στην είσοδο του Υπουργείου.
===== οοοοοοοο =====


Αυτήν την θλιβερή εικόνα παρουσιάζει σήμερα η Σερραϊκη Κοινωνία, όπου όλοι οι θεσμικοί φορείς του τόπου , καπηλεύονται το οικονομικό δράμα μιας ιστορικής οικογένειας επιχειρηματιών της πόλης μας , των Αδελφών Στέλιου και Παναγιώτη Χαβαλέ , προκειμένου να αποκομίσουν τα όποια μικροκομματικά οφέλη.

Πολύ σωστά πράττουσα η κ. Υφυπουργός Απασχόλησης, Σοφία Καλαντζάκου,αρνήθηκε να πάρει θέση στα παράλογα αιτήματα των "απολυμένων" σε αντίθεση με τον λαϊκιστή πράσινο Νομάρχη μας που τους κάλεσε να παραβρεθούν στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου σε συνεδρίαση αυτού , για το θεαθήναι στην προσπάθειά του να εμφανισθεί ως συμπαραστάτης τους ( μπούδρες δηλαδή).

Όσο για τα αιτήματα των "απολυμένων" ;

Δύο είναι οι περιπτώσεις για να ικανοποιηθούν ώστε να διατηρηθούν οι θέσειος εργασίας με πλήρη απασχόληση :
α) Να κρατικοποιήσει το Υπουργείο Απασχόλησης την επιχείρηση "ΧΑΒΑΛΕΣ ΑΕ" και να τους κρατήσει όλους στην εργασία τους ή
β) να τους χώσει όλους στο Δημόσιο να λυθεί το πρόβλημα ( θα λαμβάνουν και το επίδομα των 120 ευρώ που τους " εξασφάλισε" ο Λεονταρίδης , λόγω παραμεθορίων περιοχών).


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ



Αυτοπροσώπως κατέθεσε τον φάκελο της υποψηφιότητας του ο Χρήστος Χρηστίδης , αντίθετα με τον αντίπαλό του Χριστόφορο Χριστοφορίδη που τον κατέθεσε δι αντιπροσώπου στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Σερρών

ΑΝΤΙΕΚΣΤΡΑΤEΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΒLOGS


OXI στα BLOGS ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ του Συστήματος.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ : O EΠΙΔΟΞΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΣΚΥΛΟΚΑΒΓΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ


"ΨΕΥΤΗ και ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ" αποκάλεσε ο Μανώλης Κουκουβάτσιος ( Ο διορισμένος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ... Πολατίδη) , τον γνωστό αργοτοσυνδικαλιστή και Πρόεδρο της ΕΑΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ , Παύλο Αραμπατζή.

Ο τελευταίος τόλμησε να δηλώσει ότι ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ , Ηλίας Πολατίδης δεν επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στον Προμαχώνα.


Βέβαια ο Mανωλιός , o κομματάρχης του ΛΑΟΣ , έσπευσε να δηλώσει ότι δεν υπάρχει προσωπική διαμάχη μεταξύ Αραμπατζή και Πολατίδη , οι οποίοι τόνισε ότι συνεργάζονται άμεσα σε θέματα ενημέρωσης για τα αγροτικά προβλήματα !!!!!!!


Πολιτική σκέψη και πρακτικές υψηλού επιπέδου ,
ή αβασάνιστη ηληθιότης ;


Ω καιροί, ω ήθη !



Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ANOHΣΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ




ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ "ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ"

.
Έκτακτη επιδότηση, διασφάλιση των θέσεων εργασίας και πρόσληψη με πλήρη εργασιακά δικαιώματα από την όποια νέα αλυσίδα σούπερ μάρκετ αγοράσει τα καταστήματα της επιχείρησης ζήτησαν οι απολυμένοι εργαζόμενοι του «ΧΑΒΑΛΕ», στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (4/2) στην Αθήνα με την υφυπουργό απασχόλησης Σοφία Καλαντζάκου.
Από την πλευρά της η υφυπουργός Απασχόλησης απέφυγε να αναλάβει την παραμικρή δέσμευση για οποιοδήποτε από τα αιτήματα των απολυμένων, λέγοντας πως θα τους απαντήσει γραπτώς τις επόμενες μέρες.



Δηλαδή και να υπάρχει ενδιαφερόμενος αγοραστής με την προϋποθεση να φορτωθεί όλο το προσωπικό να χαλάσει η δουλειά.