Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ...


Ντ. Μπακογιάννη: Ανεύθυνες υπερβολές από τον Γ. Παπανδρέου
NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009 12:46

Άνευ λόγου και αιτίας, ο κ. Παπανδρέου έριξε σκιά στις διμερείς σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία», δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τη χθεσινή αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι «η διακρατική συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς».

«Άνευ λόγου και αιτίας, ο κ. Παπανδρέου έριξε σκιά στις διμερείς σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία», δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τη χθεσινή αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι «η διακρατική συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς».

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου κατά τη χθεσινή του ομιλία στην Αλεξανδρούπολη σημείωσε: «Διαφημίζουν τον περίφημο αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, για τον οποίο βεβαίως παλέψαμε και εμείς, αλλά η διακρατική συμφωνία κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς. Εμείς θα διασφαλίσουμε τους περιβαλλοντικούς όρους και σε ξηρά και σε θάλασσα».

«Οι τοποθετήσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ εκπλήσσουν και θέλω να πιστεύω ότι εντάσσονται στις ανεύθυνες υπερβολές της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Μιλώντας για τις διμερείς σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία, η ΥΠΕΞ έκανε λόγο για «σχέσεις για την ισόρροπη ανάπτυξη των οποίων, αυτή η Κυβέρνηση έχει εργαστεί ακούραστα τα τελευταία χρόνια. Σχέσεις που στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

«Θα ήθελα, για μία ακόμα φορά, να υπογραμμίσω ότι η άσκηση της εξωτερικής πολιτικής απαιτεί υπευθυνότητα και συνέπεια», κατέληξε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://mpugatsa.blogspot.com/ ή αλλιώς ΚΑΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ .

Βασιλάκη έρχονται και άλλες αποκαλύψεις περι της μαγκειάς που πουλάς μέσω της ανωνυμίας .