Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

H "ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ", ORITZINAL ΞΑΝΘΙΑ ΤΗΣ Ν.Ο.Δ.Ε.





Η "Ξανθιά" στην επάνω φωτό "στροφάρει" στο "ΚΟΝΣΕΡΒΑ - ΡΕΒΕΓΙΟΝ" του ΔΙΚΤΥΟ ΤV. ( για όσους δεν γνωρίζουν το "παρτυ" των αιρετών πραγματοποιήθηκε την 10.12.2075, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:30 στο μουσικοχορευτικό κέντρο "RANEBOY", στο οποίο παραβρέθηκαν μόνο "αιρετοί" (το μαγαζί ήταν κλειστό - λειτούργξησε αποκλειστικά για το σήριαλ) , οι οποίοι "ξεροσφύρι" με κρασί βουλγάρικο ( κατα πληροφορίες) διασκέδασαν και ξεφάντωσαν ... μέχρι πρωϊας.

Το "κάλπικο - σικέ πάρτυ" αυτό προβλήθηκε τα Χριστούγεννα ως oritzinal revegion του ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Αφού η "ξανθιά" συμμετείχε ως κομπάρσος το Χριστουγεννιάτικο "ΚΟΝΣΕΡΒΑ - ΡΕΒΕΓΙΟΝ" του εν λόγω Τηλεοπτικού Σταθμού, σήμερα "των Φώτων και του Φωτισμού" θυμίθηκε τον θεσμικό της ρόλο ως μέλους της Ν.Ο.Δ.Ε. και εμφανίστηκε στο " ΕΠΙΛOΓΕΣ TV " δήθεν να λύσει (;) τα προβλήματα της τοπικής Οργάνωσης , ενώ στην ουσία ήταν η αιχμή του δόρατος μιας ενορχηστρωμένης επίθεσης κατά του Προέδρου της Ν.Ο.Δ.Ε. κ. Αθανάσιου Καλαϊτζή.


Μάλιστα εξέφρασε το παράπονο ότι την απαξιώνει η συμπεριφορά του Προέδρου .


Μα κορίτσι μου, εσύ ήδη έχεις απαξιώσει προ πολλού τον εαυτό σου , η δε οικογενειακή σου πορεία στον χώρο έχει στιγματίσει αρνητικά την παράταξη ...

Μην κοιτάς που η Νέα Δημοκρατία σε ανέχεται ακόμη με την ηλίθια λογική της



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτήν τί την έβαλες ρε σύ χωρίς σχόλιο ή τίτλο;
Τί θέλεις να μας πείς;

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΜΙΚΑ ΠΑΧΥΝΕΣ ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;