Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Lady Gaga: Pepsi Zero Sugar Super Bowl Halftime Show (FULL Performance) ...


ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ junior Πρωτη Γραμμη στον ΣΚΑΙ

" ...κύριε  Δρίτσα σχίσατε τα μνημόνια ; "

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ EΛΛΑΔΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ

  Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ... ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΝΤ



Συνιστά στη χώρα μας νέο… μνημόνιο με το ΔΝΤ – Ο Τραμπ δεν δέχεται υποδείξεις για τους πρέσβεις διορίζει ανά τον κόσμο, τονίζει με νόημα. Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος πρέσβης του Ντόναλντ Τραμπ, Τεντ Μάλοχ, τονίζοντας για τη χώρα μας ότι θα χρειαστεί το ΔΝΤ ακόμα και εκτός ευρώ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Μάλοχ υποστήριξε ότι η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ και να επαναχαράξει τη δημοσιονομική και νομισματική πολιτική της. Κατά τον ίδιο, ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει αυτό, είναι να αποφύγει τη σύγκρουση με τους πιστωτές της ευρωζώνης και να συμφωνήσει ένα νέο πρόγραμμα με το ΔΝΤ, έως ότου ανακτήσει την οικονομική ανεξαρτησία της και βγει στις αγορές.

Όπως τόνισε το φαβορί για τη θέση του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην ΕΕ, η λειτουργία της ευρωζώνης προκαλεί πολιτική αποσταθεροποίηση στα κράτη-μέλη που δεν μοιράζονται δίκαια τα οφέλη του ευρώ. Μάλιστα, ο ίδιος προβλέπει πως το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα θα έχει κάποια στιγμή την ίδια ισοτιμία με το δολάριο και η ευρωζώνη θα συρρικνωθεί.

Ο Μάλοχ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον χαρακτηρισμό του «ανεπιθύμητου» (persona non grata) που του αποδίδουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, χαρακτηρίζοντάς τον «βαρύ» και «υπερβολικό».

Επίσης έσπευσε να υπογραμμίσει πως ο Τραμπ δεν δέχεται υποδείξεις για τους πρέσβεις που θα διορίσει ανά τον κόσμο.

ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Το σχέδιο της κυβέρνησης Μέρκελ για εντατικοποίηση των απελάσεων όσων δεν λαμβάνουν άσυλο έχει προκαλέσει πανικό σε πρόσφυγες που φοβούνται διώξεις στην πατρίδα τους, τονίζει στην DW η σύμβουλος προσφύγων Μ. Σακούρα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "TA NEA" , TO TEΛΟΣ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ 

Αριθμος Φυλλου 21.700
 Τετάρτη 8 Φεβρουαριου 2017 


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ junior Πρωτη Γραμμή ΣΚΑΪ - VIDEO

 " ... μετα από πέντε χρόνια μνημονίων είμαστε σημερα ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ"


" Τα πλεονσασματα για τα οποία η κυβέρνηση πανηγυρίζει είναι αποτέλεσμα της υπερφορολόγησης και του γεγονότος ότι το κρατος δεν ανταποκρίνεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις " τόνισει ο Σερραίος βουλευτής.

ΟΙ "ΩΝΑΣΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ



Παραιτήθηκαν οι Ωνάσηδες του ΑΔΜΗΕ. 

Ο πρόεδρος και o Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, οι οποίοι πληρωνόντουσαν λες και ήταν κορυφαία στελέχη της APPLE με 20.000 ευρώ το μήνα από το κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Γύρευε πόσοι άλλοι τέτοιοι είναι ταμπουρωμένοι στους δημόσιους οργανισμούς του χρεοκοπημένου κράτους που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όσοι αιώνες και να περάσουν. Σας θυμίζουμε, τους δύο αστυνομικούς που υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα αποσπασμένοι στη φρούρηση της Μελίνας Μερκούρη. Αυτό το κράτος είναι μεγάλο μπουρδέλο.

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ



  Ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης επανήλθε σήμερα το πρωί στο πάνελ όπου έγραψε ιστορία με την on air καφεδούμπα για να τα πει 
με το Γιώργο τον Αυτιά.

 Και έκανε, ακόμα μια φορά, αισθητή την παρουσία του, δηλώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε, ανάμεσα σε όσα με νύχια και με δόντια κατάφερε, να εξαφανίσει τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια.




Ο Γιώργος Αυτιάς σχολίασε ντεμί-ειρωνικά πως “εξαρτάται τι ώρα βγαίνει ο καθένας στο δρόμο”, με τον Υπουργό Επικρατείας να επιμένει στη δήλωσή του, σαν άνθρωπος που περπατά και βλέπει πράματα.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΕΙΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ποιεί την νήσσαν η κυβέρνηση στο επίμονο αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για δημοσιοποίηση της λίστας επιβαινόντων στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια του "μυστικού" ταξιδιού στο Παρίσι. 

ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Δίχασε το ΔΝΤ η Ελλάδα με τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ταμείου να διαφωνούν τόσο για τη δημοσιονομική πορεία όσο και για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα και η οποία αποκαλύπτει τα "θέλω" του Ταμείου για νέα μέτρα και μείωση αφορολόγητου και συντάξεων γιατί το χρέος της Ελλάδας θεωρείται μη βιώσιμο.

Όπως αποκαλύπτεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι περισσότεροι Εκτελεστικοί Διευθυντές συμφώνησαν με την αξιολόγηση των στελεχών του Ταμείου που ασχολούνται με την Ελλάδα αλλά μερικά μέλη του Δ.Σ. είχαν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη δημοσιονομική πορεία και τη βιωσιμότητα του χρέους. Η τελική απόφαση, πάντως, ήταν ομόφωνη.
Τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. συμφώνησαν ότι δεν απαιτείται περαιτέρω δημοσιονομική εξυγίανση αυτή τη στιγμή από την Ελλάδα, με δεδομένη την εντυπωσιακή προσαρμογή η οποία αναμένεται να φέρει το μεσοπρόθεσμο πρωτογενές δημοσιονομικό πλεόνασμα στο περίπου 1,5% του ΑΕΠ, όμως ορισμένοι διευθυντές τάχθηκαν υπέρ της καταγραφής πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2018.
Επίσης, τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. ευνόησαν μια δημοσιονομικά ουδέτερη «επανεξισορρόπηση». Όμως κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι οι μεταρρυθμίσεις θα μπορούσαν να στηρίξουν προσωρινά υψηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, υπό την προϋπόθεση ότι αυτά θα υλοποιηθούν μόλις το παραγωγικό κενό κλείσει, έτσι ώστε οι επιπτώσεις στην ανάκαμψη να ελαχιστοποιηθούν.
Πηγή: mignatiou.com